Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Bellmansgårdens förskola!

Vi är en nybyggd förskola som öppnades i december 2018. I förskolans ljusa och fräscha lokaler har vi skapat inspirerande miljöer för barnen som lockar till utforskande, lärande och lek.

Vår förskola ligger på Skallberget med en vacker naturrik gård. Runt hörnen hittar vi flera promenadstråk, skogspartier och lekparker som vi aktivt besöker med barnen.

På Bellmansgårdens förskola är barnen i fokus!

Varmt välkommen till oss!

Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

  • Du är här:
  • Bellmansgårdens förskola