Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

bild på händer som degar.

"Det är stora fina lokaler där ni kan arbeta med den lilla individens utveckling".

Marie, Vårdnadshavare Blåsbo förskola

På Blåsbo förskola är det en bra blandning av barn och personal när det kommer till etnisk ursprung. Trots att det är så stort så har ni lyckats att hitta tryggheten och skapat det lilla, så att avdelningen känns egen och ombonad.

Det är stora fina lokaler där det finns mycket tanke bakom och där ni kan arbeta med den lilla individens utveckling. Lokalerna lockar till lek och det är så fantastiskt att det finns en ateljé. Trots att man kan ha bråttom på morgonen och är stressad själv så känner jag mig alltid trygg med att mitt barn hittar någon att vara trygg med.

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).