Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Att jobba på Dingtuna Torgs förskola innebär att du är en del i våra arbetslag. Vi arbetar med kollegialt lärande och att ta del av varandras kompetenser. Genom att komplettera varandra i arbetslaget får du möjlighet att göra det du brinner för. Våra arbetslag är med 3-4 personer men har hela förskolan som nära kollegor då vi endast är två avdelningar på förskolan.

Vi utgår ifrån barngruppens och det enskilda barnets intresse och behov. Här bygger vi upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar barnen och lockar till utforskande och lek. Vi vill skapa en öppen och tillåtande atmosfär på förskolan, grundad på mycket glädje. Detta sker tillsammans med barnen och vårdnadshavarna och därför är arbetet att skapa goda och förtroendefulla relationer av stor vikt för oss. Samvaron skall bygga på respekt för varandras olika behov, förutsättningar, möjligheter och kunskaper.

Hos oss möter du engagerade och kompetenta kollegor och får tillgång till digitala verktyg, ständig kompetensutveckling och en tydlig organisation. Vi erbjuder också friskvårdsförmån, utearbetskläder och pedagogisk lunch.

Är du nyfiken på oss?
Hör av dig till rektor Malin Lundbergh-  malin.lundbergh@vasteras.se

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.