Välkommen till Hammarby förskola!

Hammarby förskola byggdes 1965 och förskolan ligger vid en återvändsgata och är bilfri. Vi har lekparker och grönområden anslutning till förskolan. Det är platser vi ofta besöker med barnen.

Vi erbjuder 4 avdelning på Hammarby förskola och är 13 pedagoger som arbetar på förskolan. .

Rubinen
Här går barnen i åldrarna 1-3 år. På avdelningen arbetar 1 förskollärare 2 barnskötare.

Kristallen
Här går barnen i åldrarna 1-3. På avdelningen arbetar 1 förskollärare 2 barnskötare.

Safiren
Här går barnen i åldrarna 3-5. På avdelningen arbetar 2 förskollärare 1 barnskötare

Diamanten
Här går barnen i åldrarna 3-5. På avdelningen arbetar 1 förskollärare 3 barnskötare

Vi öppnar på avdelningen Rubinen klockan 6.30. Vi äter frukost klockan 7:30, Kristallen och Diamanten äter tillsammans på Kristallen. Rubinen och Safiren äter på respektive avdelning. Klockan 16:15 slår alla avdelningar ihop på Rubinen. VI stänger på Rubinen klockan 17:30.

Vårt kök

Vi har ett eget tillagningskök och vi har en kock som lagar maten åt oss. De lagar maten varje dag och förser oss även med nybakat bröd, mycket grönsaker och varierande mellanmål. Vi strävar efter att en stor andel av maten som serveras ska vara ekologisk eller närodlad.

Fasaden i vinterskrid
Förskolan med ett stort träd i förgrunden