Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

"Bra balans med inne- och utelek"

Rebecka, mamma till barn på Hammarby förskola

Rebecka har båda sina barn hos oss på Hammarby förskola. Dottern har gått hos oss i cirka 2 år. Rebecka uttrycker att hon upplever personalen som mycket trevlig och att hon känner sig trygg. När det var dags för lillebror att börja på förskola var valet Hammarby förskola. Rebecka tycker att det är en bra balans med innelek och utelek och hon upplever att barnen får ta del av mycket olika aktiviteter.

Vill du också att ditt barn ska gå hos oss? Läs mer om hur du ansöker om plats på Gör din ansökan.

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).