Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

Här arbetar du i det lilla sammanhanget, nära dina två kollegor i ett arbetslag om tre personal. Vi har en varm och välkomnande atmosfär i den hemlika miljön som förskolan, som är belägen i en villa, erbjuder. Hos oss är barnen i åldrarna 1-5 år, därför får vi ofta följa barnen från det första mötet med förskolans värld tills det är dags att ta klivet upp till skolan. På det sättet får vi också en nära relation till våra vårdnadshavare, vilket vi som arbetar på Isbjörnens förskola ser som en viktig trygghetspunkt både för barnen och för oss personal.

I vår närmiljö finns både skog och natur samt en av Hökåsens stora lekparker. Dessa platser besöker vi regelbundet och är väldigt uppskattade av såväl barn som personal och ger goda möjligheter till lek, utveckling och lärande.

Vi är ett mottagningskök, som får vår lunch tillagad av kockar på Arkens förskola som sedan levereras till oss. Frukost och mellanmål tillagas av oss personal på Isbjörnen.

Vår pedagogik följer de styrdokument och riktlinjer som råder i Västerås stad, bland dessa hör den gemensamma pedagogiska inriktningen för Västerås stad, Läroplanen för förskolan, Barnkonventionen samt skollagen.

Det pedagogiska arbetet sker ofta i projekterande form där vi ofta arbetar ämnesövergripande. För oss är det även naturligt att vi arbetar utifrån barns intressen, årstider och traditioner i ett kollegialt och kooperativt lärande.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.