Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Knattekompaniets förskola!

Vår förskola ligger i hjärtat av Hammarby vid en skogsdunge och har en fin lekpark som närmaste granne. I uteleken använder vi inte bara förskolans gård för lek och undervisning, vi utnyttjar även närmiljön. Med promenadavstånd till skogen och olika lekområden finns det många möjligheter för barnen att upptäcka och utforska sin omvärld. Våra lärmiljöer är skapade utifrån det kompetenta barnet.

Varmt välkommen!

Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

  • Du är här:
  • Knattekompaniets förskola