Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Kristinagårdens förskola!

Kristinagården förskola- granne med Djäkneberget, en av Västerås kulturskatter.

På vår förskola drar vi nytta av den centrala placeringen med närhet till platser som Djäkneberget, Stadsbiblioteket och centrala Västerås. Platser som inbjuder till lärande och utforsknade i både större och mindre samanhang. Vi arbetar aktivt med att ge barn möjligheter till upptäckter, ansvarstagande, inflytande och nyfikenhet som ett led i ett livslångt lärande.


Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

  • Du är här:
  • Kristinagårdens förskola