Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

Hur föräldrar upplever Lilla husets förskola

Citat från vårdnadshavare

"Jättebra pedagoger som visar stort inresse i alla barn" "Roliga och lärorika aktiviteter utifrån barnens intressen" "Liten och lugn förskola. Bra fördelning av personal på antal barn"

"Toppen att ha samma vikarie som barnen känner sig trygg med"

"En liten förskola med ett stort hjärta"

"Mycket bra personal. Fin gård. Bra pedagogik. Mintre enhet. Känns tryggt"

"Vi tycker att Lilla huset är ett bra val för att det ger barnet en trygg start in i skolvärlden. Personalen är lyhörd, flexibel, varm och engagerad. På lilla huset har våra barn fått möjlighet att utvecklas och lära sig bli en bra kompis. Dessutom så är det en trygg, positiv verksamhet att lämna barnet på när vi måste jobba. Vi rekommenderar varmt lilla huset"

Förskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).