Välkommen till Norrängens förskola

Vår förskola hittar du i Barkarö strax utanför stan i en lantlig idyll. Närheten till Mälaren, olika grönområden och rika naturmiljöer lockar många barnfamiljer till Barkarö.

Glada barn och engagerade pedagoger är vårt signum. Vi är stolta medarbetare som får vara med att utbilda framtidens vuxna. På Norrängens förskola hittar du engagerade förskollärare och barnskötare. Fokusområden just nu är förskolans läroplan och undervisning i förskolan. Vi är också inne i en utveckling av våra lärmiljöer.

Illustration av en dator med en enkätundersökning på skärmen

Hjälp oss att bli bättre!

-enkät om webben

Just nu håller vi på med en enkätundersökning för att få veta vad du tycker om vår webbplats. Undersökningen tar bara någon minut att besvara. Resultatet kommer att vara till stor hjälp för oss i vårt framtida arbete med webbplatsen. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

2021-12-16

Vår webbplats innehåller information om våra arbetssätt, hur du gör för att söka plats och hur det är att arbeta hos oss. Det är viktigt för oss att veta om webbplatsen fungerar bra för dig som använder den. Kanske saknar du någon information eller har tips på förbättringar? Delta i så fall gärna i vår undersökning så kan vi göra webbplatsen ännu bättre!

• Norrängens förskola