Länk till Vklass

Välkommen till Rådjurets förskola!

Rådjuret är en modern förskola där vi ger barn olika förutsättningar till att utvecklas och lära. Vi vill att barnen ska ha roligt på förskolan och få möta ett meningsfullt innehåll med inspirerande lärmiljöer. Hos oss arbetar förskollärare och barnskötare som finns nära barnen och är lyhörda för barns behov och intressen.

Vi tror på det kompetenta barnet och utgår från att förskolan är barnens arena och en demokratisk mötesplats. Det innebär att barnen får vara huvudpersoner och aktiva i sitt kunskapande. Vårt arbete ska bidra till att de känner trygghet, glädje och framtidstro.

IST Home Skola

Nytt IT-system för förskolan från den 27 mars 2023

Som vårdnadshavare med barn i förskolan använder du appen IST Home Skola för att hantera ditt barns vistelseschema, anmäla frånvaro och ha dialog med förskolan.

2023-03-23

De kommunala förskolorna och fritidshemmen byter till nytt IT-system den 27 mars. Det nya IT-systemet heter IST Home Skola.

Det här gör du i IST Home Skola

Du som vårdnadshavare med barn i förskolan använder appen IST Home Skola för att:

  • lägga in ditt barns vistelsetid (schema för när ditt barn är på förskolan)
  • anmäla frånvaro
  • lämna information om vem som lämnar och hämtar barnet
  • ha dialog med förskolan

Det är enkelt att komma igång och använda IST Home Skola, allt du behöver göra är att ladda hem appen till din iPhone eller Android-telefon och lägga in dina kontaktuppgifter och ditt barns vistelseschema.

Matsedel via appen Skolmaten

För tillgång till förskolans matsedel använder du appen Skolmaten. I appen ser du veckans och kommande veckors menyer. Du kan också se två veckor bakåt. Ladda ner Skolmaten från AppStore och Google Play och välj den förskola du vill följa.

Så kommer du igång med IST Home Skola och Skolmaten

Läs mer om hur du laddar ner och kommer igång med IST Home Skola och Skolmaten på vasteras.se

IST Home - Västerås (vasteras.se)

  • Du är här:
  • Rådjurets förskola