Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Smålands förskola!

Vi är belägna nära Önsta Gryta centrum och har närhet till både grönområden, skog och bibliotek. Vi har en stor fin gård som lockar till rörelse och utforskande. Vår innemiljö bjuder in till lek och lustfyllt lärande genom att den är föränderlig och tillåtande. Hos oss finns en bred kompetens och vi är utbildade förskollärare och barnskötare. Välkommen till oss!

 

Vill du besöka Smålands Förskola inför ansökan om förskoleplats?

Vi tar emot besök följande datum våren 2024:

Måndag 22 april 15:30-16
Måndag 27 maj 15:30-16
Måndag 24 juni 15:30-16

Anmäl ditt besök till sara.olovsson.crona@vasteras.se senast dagen innan.

 

 

 

Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

  • Du är här:
  • Smålands förskola