Länk till mer information om IST Home

Så här tycker vårdnadshavarna

Starten på det livslånga lärandet!

Kanske är det dags för ditt barn att börja förskola för första gången, eller också ta nästa steg i sitt livslånga lärande. Oavsett om ditt barn är ny i förskolan eller ej, så hoppas vi få vara med på resan. Västerås stad skolverksamheter erbjuder ditt barn en god lärandemiljö från förskola till gymnasium. Hos oss hittar ni en verksamhet med kunnig personal där barnens trygghet, trivsel och utveckling är i fokus. Läs vidare här nedan för att se vad andra vårdnadshavare tycker om vår verksamhet.

"Ett fantastiskt arbete med barnen"

Alexandra och Kamil Hanna, vårdnadshavare

Vi har två barn på två olika avdelningar på Smålands förskola. Båda avdelningarna gör ett fantastiskt arbete med barnen och vi känner oss trygga varje dag med att lämna våra barn. Pedagogerna utgår dagligen från forskning, barnkonventionen och läroplanen i allt de gör med barnen och vi ser enbart en positiv utveckling hos dem. Vi kommer vara evigt tacksamma tack vare detta!

Om ni är intresserade av en plats hos oss på Smålands förskola söker ni via denna länk. Sök plats via Västerås stads hemsidaFörskoleenkäten

En gång om året skickar Västerås stad ut en enkät för att ta reda på vad barn och vårdnadshavare tycker om förskolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår förskola kan du läsa mer i enkätresultaten som finns på Förskola - Västerås (vasteras.se).