Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Stigbergsgårdens förskola!

Vad roligt att du är nyfiken på oss!
Vår förskola ligger på Skiljebo, förskolan är omgiven av en skogsdunge som vi ofta besöker med barnen. Vi har också nära till områdets bibliotek och olika lekplatser som vi gör utflykter till. Här utbildar stolta pedagoger framtidens vuxna. Vi arbetar ständigt med att skapa stimulerande läromiljöer och just nu är språkutveckling i fokus.


 Starten på det livslånga lärandet

Välkommen till den kommunala förskolan

Förskolan är det första steget i barnets utbildning. Utbildningen ska lägga grunden till ett livslångt lärande, och omfattar barnets hela vistelse där både lek, skapande, omsorg och lärande ingår. Här får barnen utvecklas på bästa sätt utifrån sina förmågor, i en rolig, trygg och utvecklande miljö.

2023-11-28

Vår förskola ingår i Västerås stads förskoleverksamhet tillsammans med andra förskolor runt om i staden. Vi har en gemensam pedagogisk inriktning som fungerar som ett stöd för att utveckla varje enskild förskola utifrån gemensamma ställningstaganden. 

Västerås stads värdegrund är ”Alltid bästa möjliga möte”. Inom förskolan har vi ett levande värdegrundsarbete där målet är att alla ska lyckas och att alla barn ska få tillgång till bästa möjliga lärande.

Vill du veta mer om oss och våra arbetssätt? Vill du komma och hälsa på?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Varmt välkommen till oss!

  • Du är här:
  • Stigbergsgårdens förskola