Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Så här är det att jobba hos oss

På Tritons förskola arbetar avdelningarna med ett nära samarbete, vilket vi menar bidrar till ett ökat kollegialt lärande samt god kontakt med såväl barn- och vårdnadshavare. Genom det starka kollegiala kan vi även bättre ta tillvara på pedagogernas olika kompetenser på ett positivt sätt. Vi strävar alltid efter att komplettera varandra i arbetslagen, vilket medför att du som ny kollega hos oss får möjlighet att göra det som just du är bäst på.

Vi har ett nära samarbete med förskolorna Fyrtornet och Valfisken, som båda ligger i närheten av Tritons förskola. Samarbetet mellan förskolorna bidrar till en ständig kompetensutveckling i vardagen, då vi möts i givande samtal och reflektion kontinuerligt. Ytterligare en till fördel är att vi mellan förskolorna hjälps åt i vardagen, om så behövs. Det blir en trygghet för oss som arbetar att det i närheten finns en hjälpande hand.

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla barn har tillgång till bästa möjliga lärande. För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna! Tillsammans hjälper vi våra barn att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del i att lägga grunden till det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan du bland annat använda till träning, friskvård och massage. Du får också arbetskläder som används för utomhusaktiviteter. Om du är nyutexaminerad förskollärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i förskola och skola kan vi även erbjuda andra saker, så som föräldrapenningtillägg, tjänstepension, försäkringar och mycket mer. Dem kan du läsa mer om på länken nedan.

Övriga förmåner för dig som jobbar i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Här får du kompetensutveckling i form av utbildningar och nätverk, olika utvecklingsmöjligheter som arbetslagsledare, barnpilot, mentor för nya förskollärare, samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.