Välkommen till Barkarö skola!

Barkarö skola är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Barkarö och ramas in av vacker natur. Närheten till skogen skapar en rofylld miljö som ger lugn och trygghet till eleverna. Skolan har ett eget fritidshem.

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

$item.alt

Välkommen till förskoleklass

Se filmen om hur vi jobbar tillsammans med barnen i förskoleklass.

2022-01-24

Ni är alltid välkomna att kontakta oss så vi kan berätta mer om vårt arbete på skolan.

• Barkarö skola