Välkommen till Bjurhovdaskolan!

Skolan invigdes hösten 2008. Den ligger i de östra stadsdelarna, nära till skog och stora gröna ytor. Vi har även mycket nära till kulturella områden såsom Anundshög och Badelundaåsen.

Bjurhovdaskolan är en F-6 skola fördelat på 15 klasser med 336 elever. På skolan är vi 51 pedagoger som arbetar tillsammans.

Vår vision

Våra ledord är glädje, engagemang, trygghet och kunskap.

"Tillsammans har vi roligt och lär oss för livet. Från Bjurhovdaskolan går du ut i världen med ett öppet och nyfiket sinne."

För dig som elev innebär det att du lär dig samarbeta och föra en dialog med kamrater och vuxna. Det är viktigt att du visar och möts av respekt och hänsyn. Du utvecklar din sociala kompetens varje dag i ditt arbete. Här uppskattas du för den du är!

Vi arbetar för att du ska känna arbetsglädje och lust att lära. Du får uppgifter som ger dig intellektuella utmaningar och stimulerar din fantasi. Här tränar och reflekterar du över dina demokratiska rättigheter och skyldigheter. När du lämnar Bjurhovdaskolan har du goda kunskaper för framtida studier.

Bjurhovdaskolan ger kunskap för livet genom:

• Glädje som ger motivation och skapar trivsel
  • Engagemang hos personal och elever
  • Trygghet där vi visar omtanke om varandra