Välkommen till Blåsboskolan!

Blåsboskolan är en F-6 skola centralt belägen i Västerås. Ombyggnationen blev klar under sommaren 2021 och vi är stolta över att ha skapat en modern skola med fokus på lärmiljöer som ligger i framkant.

Skolstart 18/8

Välkomna till ett nytt läsår

Onsdag den 18/8 klockan 8:10 samlas vi på skolgården där lärarana väntar in alla gamla och nya elever.

2021-08-18

Ombyggnationen är i stort sett klar, vilket lett till att Blåsboskolan som fyller 70 år nästa år fått sig en rejäl och välbehövlig ansiktslyftning.

Vi har exempelvis fått nya hissar, toaletter, klassrumsmöbler och sist men inte minst en fantastisk rörelsehall. Vi hade givetvis önskat att vi kunde fira detta tillsammans på plats, men så blir tyvärr inte fallet utifrån gällande restriktioner. Vi kommer dock lägga ut bilder på vårt instagramkonto
( länk hittar ni längst ner på sidan) och på något sätt skall vi nog få till att klippa det röda bandet, för att tillsammans med eleverna uppmärksamma ”Nya Blåsboskolan” med allt vad det innebär.

• Blåsboskolan