Välkommen till Brandthovdaskolan!

Brandthovdaskolan ligger i ett lugnt villaområde med närhet till skog och grönområden. Det är en liten, trygg F-6 skola. Vi arbetar mycket i naturen i förskoleklassen och på fritidshemmen.

Skolan har cirka 300 elever fördelat på 11 klasser, 4 fritidsavdelningar och 2 förskoleklasser.

På skolan har vi en egen kock som lagar fantastiskt god mat, som serveras i vår nyrenoverade matsal.

Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

• Brandthovdaskolan