Välkommen till Brandthovdaskolan!

Brandthovdaskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i ett lugnt villaområde med närhet till skog och grönområden. Skolan har ett eget fritidshem och eleverna är mycket i naturen både i förskoleklassen och på fritidshemmen. Skolan har en egen kock som lagar fantastiskt god mat, som serveras i vår nyrenoverade matsal.

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som ska börja i förskoleklass nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med din ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I foldern från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se.

Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för informationsmöte- förskoleklass

$item.alt

Välkommen till vår förskoleklass

Här får du en rundtur i våra lokaler!

2022-12-15

• Brandthovdaskolan