Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla elever har tillgång till bästa möjliga lärande! För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna. Tillsammans hjälper vi våra elever att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del av det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Om du jobbar hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan bland annat använda till träning, friskvård och massage. Jobbar du i fritidshem eller förskoleklass får du även arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad lärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i skolan kan vi även erbjuda andra saker, såsom exempelvis föräldrapenningstillägg, tjänstepension och försäkringar.

Övriga förmåner för medarbetare i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Du får kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, karriärvägar som förstelärare eller lektor samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Jobba hos oss på Brandthovdaskolan

Vill du jobba med det viktigaste i livet? Då ska du söka en tjänst hos oss på Brandthovdaskolan.

Att arbeta på Brandthovdaskolan handlar om att ständigt utvecklas och se möjligheter utifrån de elever vi möter varje dag. Hos oss får du möjligheten att fånga elevernas olika intressen och skapa rolig och utmanande undervisning. 

På Brandthovdaskolan ställer vi upp för varandra. För oss är samarbete, samplanering och att dela sina kunskaper och erfarenheter till varandra en viktig del för att utvecklas som lärare.

Välkommen med din ansökan till oss på Brandthovdaskolan!