Välkommen till oss på Dingtuna skola!

Den moderna skolan på landet där alla elever ges möjlighet att nå sin fulla potential!

Följ oss på Sociala medier

Facebook: www.facebook.com/dingtunaskola Instagram: www.instagram.com/dingtunaskola

2019-11-12

På våra sociala medier kan ni följa vår vardag på skolan genom bilder.

Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet