Välkommen till oss på Dingtuna skola!

Den moderna skolan på landet där alla elever ges möjlighet att nå sin fulla potential!

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla elever som behöver söka plats inför nästa höst får information hemskickad. Om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor behöver vi ha din ansökan senast den 7 februari 2021. Du ansöker om plats i e-tjänsten för grundskola mellan 4 november 2020 och 7 februari 2021.

I folder från Västerås stad Skolverksamheter beskriver vi vad du får om du väljer en kommunal skola. Du ansöker om plats i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se. Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2021!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Följ oss på Sociala medier

Facebook: www.facebook.com/dingtunaskola Instagram: www.instagram.com/dingtunaskola

På våra sociala medier kan ni följa vår vardag på skolan genom bilder.

Välkommen till Dingtuna skola

Kort information för blivande förskoleklassbarn

Det finns några saker som är viktiga att komma ihåg när ditt barn ska börja i förskoleklassen. Se informationen nedan så att du inte missar att ansöka om plats på fritids eller skolskjuts.

Fritidshemsplats

Vi vill påminna vårdnadshavare till de barn som behöver fritidsplats – och som ännu inte har sökt plats – att göra det så snart som möjligt. Blankett finns här: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning/grundskola/fritidshem.html

Skolskjuts

Ni som är i behov av skolskjuts, följ länken så kommer ni till sidan för ansökan.

Kontakt

Kontakter på skolan hittar du under rubriken kontakt. Vi ser fram emot att träffa er! Tveka inte att höra av er vid frågor eller funderingar!

Vänligen,
Anna-Karin Florén Ström, rektor