Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla elever har tillgång till bästa möjliga lärande! För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna. Tillsammans hjälper vi våra elever att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del av det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Om du jobbar hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan bland annat använda till träning, friskvård och massage. Jobbar du i fritidshem eller förskoleklass får du även arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad lärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i skolan kan vi även erbjuda andra saker, såsom exempelvis föräldrapenningstillägg, tjänstepension och försäkringar.

Övriga förmåner för medarbetare i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Du får kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, karriärvägar som förstelärare eller lektor samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Så här är det att jobba hos oss

Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med kompetent personal, både på skolan och i fritidshemmen. Vi har samlad skoldag, vilket innebär att alla elever oavsett årskurs går i skolan mellan 08:00 och 14:00. Under skoldagen kommer eleverna, förutom ordinarie undervisning, möta samverkan med fritids. Samverkanstiden är en möjlighet för oss att få eleverna att röra på sig lite extra eftersom delar av samverkanstiden innehåller ett rörelsepass.

Vi är en skola som har ett moderna och innovativa arbetssätt och där vi hela tiden försöker ligga i framkant vad gäller digitala lärvektyg och undervisningsmetoder. Eleverna kommer från förskoleklassen möta på arbetssättet STL (Skriva sig till lärande) för att tidigt börja utveckla sitt skrivande och lärande.