Länk till mer information om IST Home

Välkommen till Fridnässkolan!

Fridnässkolan är en F-6 skola med 184 elever och 25 medarbetare. Skolan ligger centralt och vi har stadens kulturutbud inom gångavstånd. Skolgården är naturskön och inbjuder till mycket lek.

Skolan består av två byggnader, slottet och ”vita huset”.
Slottsbyggnaden är ett äldre kulturskyddat hus som byggdes år 1900 av arkitekten Erik Hahr. Fridnässkolan har 3 fritidshem som arbetar nära varandra och samverkar med skolan.
På Fridnässkolan gör vi varandra bra, här lyckas alla!

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2024-02-08

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2024. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickas ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se