Välkommen till Håkantorpsskolan!

Håkantorpsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan finns på Skälby med närhet till naturen. På skolan finns också förskola, förskoleklass, fritidshem och grundsärskola.

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

Affischen visar allt skräp som flyger runt i rymden

Vinnare av Håll Sverige rent - affischtävling

Stort grattis klass 4B till vinsten!

Klass 4 B på Håkantorpsskolan vann affischtävling med bidrag från hela Sverige.

2021-11-11

Under Hösten har organisationen Håll Sverige rent haft en tävling där man skulle skapa en affisch med temat "Stoppa skräpet". Det var 5 bidrag som blev utvalda av alla bidrag från hela Sverige och vi kan stolt tala om att vår klass 4B är en av vinnarna. Grattis!!!

Så här lyder juryns motivering:

En välarbetad affisch där varje detalj skapar en häftig helhet. Affischen är konstnärlig och modern och skulle platsa bra som både inredning och bokomslag. Bra jobbat!

Under december och januari kommer de fem vinnande bidragen ställas ut i en monter vid Östermalmstorg, en av Stockholms tunnelbanestationer tillika en knytpunkt där många människor passerar dagligen.

• Håkantorpsskolan