Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet

E-tjänst för grundskola

Snögubbar

God Jul önskar vi på Håkantorpsskolan

Se så fina snögubbar år 1 har skapat!   Ta hand om varandra så ses vi i januari.

2020-12-18

$news.alt

Grattis 5B!

5B har gått vidare i Vi i femman

Vi var med i klassrummet när 5B fick beskedet om att de gått vidare i Vi i femman. Lyssna på glädjen!!!

2020-01-17

Bild på bok

Vinnare av läskampen

Grattis 3B!

Under hösten har Läskampen pågått i Västerås. Vår skola har haft vinnare under 3 av 4 etapper. Men som en av vinnarna av hela Läskampen blev 3B.

2019-11-25

3B ska få åka ner till Stadsbilioteket för prisutdelning och för att träffa författaren Kjell Thorsson.