Välkommen till Hällbyskolan!

Hällbyskolan är en F-6 skola belägen i närheten av Bäckby centrum och Hällbyskogen

En frisk generation - Hällbyskolan

Vi bidrar till en mer jämlik hälsa

Hällbyskolan är överlyckliga att delta i projektet En frisk generation som bidrar till en bättre hälsa för eleverna i årskurs 2 på Hällbyskolan.

2021-03-30

Vi på Hällbyskolan arbetar tillsammans med En frisk Generation i årskurs 2.

En Frisk Generation erbjuder en aktiv fritid för hela familjen, oberoende av prestation, pengar eller färdigheter. Två gånger i veckan under ett år erbjuder vi barn och föräldrar fysisk aktivitet, föräldrastöd, kunskap om mat och social gemenskap. Det skapar trygghet, glädje och en friskare generation.

Om du är intresserad av att veta mer, eller om du vill bli ideell ledare i din kommun, klicka på länken nedan:

Läs mer om en frisk generation

Höstterminen 2021

Höstterminen pågår mellan 18 augusti till och med 22 december 2021

Information om höstterminens aktiviteter finns i vår lärplattform Vklass.

2021-08-20

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

• Hällbyskolan