Välkommen till Hällbyskolan!

Hällbyskolan är en F-6 skola belägen i närheten av Bäckby centrum och Hällbyskogen

Påsklovskul med påskharen

Hällbyskolan bjuder in till rörelse digitalt under påsklovet! För mer info, läs nedan.

2021-03-30

Följ med våran påskhare under påsklovet v.14 och rör på dig tillsammans med hela familjen!

På Youtubekanalen ”Superkalender” kommer en rörelsevideo om dagen läggas upp som heter ”Påsklovskul med påskharen”.

Du hittar till kanalen på länken nedan:

Länk till youtube - Påsklovskul med påskharen

En frisk generation - Hällbyskolan

Vi bidrar till en mer jämlik hälsa

Hällbyskolan är överlyckliga att delta i projektet En frisk generation som bidrar till en bättre hälsa för eleverna i årskurs 2 på Hällbyskolan.

2021-03-30

Vi på Hällbyskolan arbetar tillsammans med En frisk Generation i årskurs 2.

En Frisk Generation erbjuder en aktiv fritid för hela familjen, oberoende av prestation, pengar eller färdigheter. Två gånger i veckan under ett år erbjuder vi barn och föräldrar fysisk aktivitet, föräldrastöd, kunskap om mat och social gemenskap. Det skapar trygghet, glädje och en friskare generation.

Om du är intresserad av att veta mer, eller om du vill bli ideell ledare i din kommun, klicka på länken nedan:

Läs mer om en frisk generation

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2021-06-16

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2021-2022

Glad sommar!