Påsklovskul med påskharen

Hällbyskolan bjuder in till rörelse digitalt under påsklovet! För mer info, läs nedan.

2021-03-30

Följ med våran påskhare under påsklovet v.14 och rör på dig tillsammans med hela familjen!

På Youtubekanalen ”Superkalender” kommer en rörelsevideo om dagen läggas upp som heter ”Påsklovskul med påskharen”.

Du hittar till kanalen på länken nedan:

Länk till youtube - Påsklovskul med påskharen

En frisk generation - Hällbyskolan

Vi bidrar till en mer jämlik hälsa

Hällbyskolan är överlyckliga att delta i projektet En frisk generation som bidrar till en bättre hälsa för eleverna i årskurs 2 på Hällbyskolan.

2021-03-30

Vi på Hällbyskolan arbetar tillsammans med En frisk Generation i årskurs 2.

En Frisk Generation erbjuder en aktiv fritid för hela familjen, oberoende av prestation, pengar eller färdigheter. Två gånger i veckan under ett år erbjuder vi barn och föräldrar fysisk aktivitet, föräldrastöd, kunskap om mat och social gemenskap. Det skapar trygghet, glädje och en friskare generation.

Om du är intresserad av att veta mer, eller om du vill bli ideell ledare i din kommun, klicka på länken nedan:

Läs mer om en frisk generation

Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Våren är här och vi arbetar vidare med våra kunskapsmål

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Hällbyskolans återkomst

Bäckbyskolan återtar namnet Hällbyskolan

Det är nu åtta år sedan Hällbyskolan och Bäckbyskolan gick samman och blev en F-9 skola med namnet Bäckbyskolan. 1 juli 2020 återtar Hällbyskolan sitt ursprungliga namn och är nu en F-6 skola.

2020-06-29

Den 1 juli byter Bäckbyskolan namn till Hällbyskolan. För åtta år sedan blev det en sammanslagning av Hällbyskolan och Bäckbyskolan för att området skulle få en F-9 skola. När högstadiet lades ner 2017 flyttade årskurs 4-6 tillbaka till sina gamla lokaler i Hällbyhuset och Bäckbyskolan blev en F-6 skola. Nu byter skolan tillbaka till sitt ursprungliga namn Hällbyskolan. Namnbytet kommer att uppmärksammas lite extra i samband med skolstarten i höst.