Välkommen till Herrgärdsskolan!

Herrgärdsskolan är en F-5 skola som ligger i centrala Västerås. Vår vision är: "Nyfikna elever och pedagoger som tänker själva och känner lust att lära". Goda relationer är en förutsättning för att lyckas och vårt mål är att ta tillvara på den medfödda lusten att utforska och förstå omvärlden. Vi vill ge eleverna bästa möjliga start i deras livslånga lärande!

Välkommen på informationsmöte- önska skola inför förskoleklass

Informationsmöte 18 januari klockan 18.00.

Mellan10 januari och 7 februari 2022 är det dags att önska skola inför läsåret 2022-2023. Välkommen till informationsmötet så berättar vi mer om vår skola.

2021-10-28

Tisdag 18 januari klockan18.00 bjuder vi in till informationsmöte. Vi berättar mer om hur vi arbetar på skolan och svarar på frågor. För att undvika trängsel önskar vi att det kommer en vårdnadshavare per elev till informationsmötet.

Passa på att se hur våra lokaler ser ut och träffa oss som arbetar på skolan.

• Herrgärdsskolan