Varmt välkommen till Lövängsskolan

Lövängsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan är en av stadens nyaste grundskolor som ligger i natursköna Barkarö strax utanför Västerås. Skolans fina lokaler är en stor tillgång och utemiljön lockar till lek och lärande för alla. Välkommen att kontakta skolan med frågor och funderingar eller kanske boka ett möte för att komma på besök. Skolan har ett eget fritidshem.

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

$item.alt

Vill du söka plats för ditt barn i vår förskoleklass?

Vi har ersatt vårt informationsmöte om förskoleklassen med information på vår webbplats.

På grund av den pågående pandemin informerar vi dig digitalt om verksamheten i vår förskoleklass. Läs mer på sidan Information om vår förskoleklass och se vår film.

2022-01-31

Normalt bjuder vi in till informationsmöte i samband med valet till förskoleklass. På grund av den pågående pandemin informerar vi dig digitalt om verksamheten i vår förskoleklass.

Se vår film och läs gärna informationen på vår sida Information om vår förskoleklass.

Sista ansökningsdag för att önska skola inför förskolklass är 7 februari. Ansök om plats för ditt barn i e-tjänsten för grundskola.

E-tjänst för grundskola - Västerås (vasteras.se)

• Lövängsskolan