Varmt välkommen till Lövängsskolan

Lövängsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan är en av stadens nyaste grundskolor som ligger i natursköna Barkarö strax utanför Västerås. Skolans fina lokaler är en stor tillgång och utemiljön lockar till lek och lärande för alla. Välkommen att kontakta skolan med frågor och funderingar eller kanske boka ett möte för att komma på besök. Skolan har ett eget fritidshem.

Höstterminen 2022

Höstterminen pågår mellan 16 augusti till och med 22 december 2022

Om du har barn på vår skola hittar du information om höstterminens aktiviteter i vår lärplattform Vklass.

2022-08-16

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

$item.alt

Vill du söka plats för ditt barn i vår förskoleklass?

Vi har ersatt vårt informationsmöte om förskoleklassen med information på vår webbplats.

På grund av den pågående pandemin informerar vi dig digitalt om verksamheten i vår förskoleklass. Läs mer på sidan Information om vår förskoleklass och se vår film.

2022-01-31

Normalt bjuder vi in till informationsmöte i samband med valet till förskoleklass. På grund av den pågående pandemin informerar vi dig digitalt om verksamheten i vår förskoleklass.

Se vår film och läs gärna informationen på vår sida Information om vår förskoleklass.

Sista ansökningsdag för att önska skola inför förskolklass är 7 februari. Ansök om plats för ditt barn i e-tjänsten för grundskola.

E-tjänst för grundskola - Västerås (vasteras.se)

• Lövängsskolan