Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass eller årskurs 7 hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

Vårterminen 2022

Vårterminen pågår mellan 10 januari till och med 10 juni

2022-01-14

Information om vårterminens aktiviteter finns i vår lärplattform Vklass.

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

IT-system för skola, Vklass

Välkommen till vår nya skola!

Vi har flyttat till nya skollokaler.

Lagom till höstterminens start 2021 flyttade vi från Storängsskolan till nya lokaler och bytte namn till Mälarparksskolan. Skolan har verksamhet från förskoleklass till och med årskurs 6.

2021-08-30

Lärmiljöerna är viktiga för oss på Mälarparksskola. På sidan Lärmiljöer berättar vi mer om våra lärmiljöer, där finns också bilder på klassrum och skolgården på vår skola.

Om du vill söka till vår skola hittar du mer information om hur du gör på sidan Gör din ansökan.