Söka till årskurs 7

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka skola till årskurs 7.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka skola till årskurs 7.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet

E-tjänst för grundskola

Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet

E-tjänst för grundskola

Välkommen till vår nya skola!

Hösten 2021 flyttar vi till ny skollokaler.

Lagom till höstterminens start 2021 flyttar vi från Storängsskolan till nya lokaler och byter namn till Mälarparksskolan. Skolan kommer att ha verksamhet från förskoleklass till och med årskurs 6.

2021-06-28

Skolan för alla elever på Mälarparksskolan börjar klockan 08.10 den18 augusti. Om du har några frågor om flytten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt. Om du vill söka till vår skola hittar du mer information om hur du gör på sidan Gör din ansökan.