Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Våren är här och vi arbetar vidare med våra kunskapsmål

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Dags att söka till årskurs 7

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-14

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

Hajk

Friluftsliv med idrotten

Varje vår åker årskurs 8 ut på vandring och övernattning med friluftslivet som tema.

2020-11-30

Under slutet av maj och början av juni åker elever i årskurs 8 ut på Hajk med idrotten. Det börjar med en vandring där man gör pauser för att laga mat och bygga vindskydd. När de kommer fram övernattar eleverna i tält. Aktiviteten genomförs som en del i ämnet idrott och hälsa för att uppnå kunskapskravet friluftsliv.

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med närheten till naturen så är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under sidan Kontakt.

Nybyggeskolan

Öppet hus på Nybyggeskolan

Onsdag 15 januari kl. 18.30

Du som vill veta mer om vad Nybyggeskolan har att erbjuda är välkommen på öppet hus. Vi samlas i aulan onsdag 15 januari kl. 18.30.

2019-12-11