Snart är det sommarlov

Skolavslutningen den 10 juni närmar sig!

Nu är snart vårterminen slut och det är dags för skolavslutning.

VISA MER

Den 10 juni är det skolavslutning. Vi önskar alla ett fint sommarlov och hälsar både gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti.

Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!

Nybyggeskolan

Öppet hus på Nybyggeskolan

Onsdag 15 januari kl. 18.30

Du som vill veta mer om vad Nybyggeskolan har att erbjuda är välkommen på öppet hus. Vi samlas i aulan onsdag 15 januari kl. 18.30.

Flicka som läser dagstidning 1969

Nybyggeskolan 50 år

1969-2019

Den 18 december firar Nybyggeskolan sitt 50-årsjubileum! Det blir en händelserik dag där vi bjuder eleverna på upplevelser av olika slag från de årtionden som passerat!

VISA MER

Den 18 december firar Nybyggeskolan sitt 50-årsjubileum! Arbetslagen har fått ett årtionde som ska symboliseras, bland annat genom att klä sig i tidstypiskt mode. Dagen startar med morgonsamling, och aulan är för dagen omvandlad till ett danshak dit klasser kommer för att stuffa loss. Vi får även möta två f.d. elever som gick på skolan vid uppstarten 1969 som berättar om sin tid på Nybygge som tonåring. Lektionerna kommer att innehålla inslag från tiden som gått sedan skolan invigdes, och vem vet, kanske kommer fluortanten och knackar på…