Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2021-06-16

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2021-2022

Glad sommar!

Hajk

Friluftsliv med idrotten

Varje vår åker årskurs 8 ut på vandring och övernattning med friluftslivet som tema.

2020-11-30

Under slutet av maj och början av juni åker elever i årskurs 8 ut på Hajk med idrotten. Det börjar med en vandring där man gör pauser för att laga mat och bygga vindskydd. När de kommer fram övernattar eleverna i tält. Aktiviteten genomförs som en del i ämnet idrott och hälsa för att uppnå kunskapskravet friluftsliv.

Om du är intresserad av att veta mer om hur vi jobbar med närheten till naturen så är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under sidan Kontakt.

Nybyggeskolan

Öppet hus på Nybyggeskolan

Onsdag 15 januari kl. 18.30

Du som vill veta mer om vad Nybyggeskolan har att erbjuda är välkommen på öppet hus. Vi samlas i aulan onsdag 15 januari kl. 18.30.

2019-12-11