V-klass

Om ni har någon fråga kring detta kontakta i första hand barnets klassföreståndare.

Söka till förskoleklass

Under oktober skickar vi information till dig om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst mellan den 10 januari och 7 februari 2022. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. I oktober skickar vi information till ditt barns folkbokföringsadress med mer information om hur du gör för att söka plats i förskoleklass.

2021-09-27

Om det är många som söker och alla inte kan få plats fördelas platserna enligt principen relativ närhet. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att mejla eller ringa Kontaktcenter.

E-postadress
kontaktcenter@vasteras.se

021-39 00 00, vardagar klockan 8.00-16.30

Information om att söka skola och principen relativ närhet

E-tjänst för grundskola

V-klass

På Ormkärrskolan arbetar vi i V-klass. Som vårdnadshavare loggar du in med bank-id. Använd följande länk för att komma till inloggningen: http://www.vasteras.se/skolsystem Om ni har någon fråga kring detta, kontakta i första hand barnets klassföreståndare.

2019-10-07