V-klass

Om ni har någon fråga kring detta kontakta i första hand barnets klassföreståndare.

Snart är det sommarlov

Skolavslutningen den 10 juni närmar sig!

Nu är snart vårterminen slut och det är dags för skolavslutning.

VISA MER

Den 10 juni är det skolavslutning. Vi önskar alla ett fint sommarlov och hälsar både gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti.

Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!

V-klass

På Ormkärrskolan arbetar vi i V-klass. Som vårdnadshavare loggar du in med bank-id. Använd följande länk för att komma till inloggningen: http://www.vasteras.se/skolsystem Om ni har någon fråga kring detta, kontakta i första hand barnets klassföreståndare.

VISA MER