Välkommen till Orrestaskolan!

Orrestaskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Det är en liten skola belägen i ett vackert skogsparti. Skolans mål är att ha små undervisningsgrupper för att varje elev ska kunna få det stöd och hjälp den behöver. Närheten till Björksta bronsåldersbygd, Orresta golfbana, Orresta IP, Lillån, Sagån, skog och åkermark ger skolan fantastiska möjligheter till varierad undervisning. Skolan har ett eget fritidshem.

Välkommen att kontakta skolan med frågor och funderingar eller kanske boka ett möte för att komma på besök!

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se