Välkommen till Orrestaskolan!

Orrestaskolan är en liten skola, från förskoleklass till årskurs 6 med fritidsverksamhet, belägen i ett vackert skogsparti.

Skolan drivs som en självstyrande enhet i Västerås stad.

Skolans mål är att ha små undervisningsgrupper för att varje elev ska kunna få det stöd och hjälp den behöver. Närheten till Björksta bronsåldersbygd, Orresta golfbana, Orresta IP, Lillån, Sagån, skog och åkermark ger skolan fantastiska möjligheter till varierad undervisning.

Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor och funderingar eller kanske boka ett möte för att komma och besöka oss!

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

VISA MER

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!