Så här tycker medarbetarna

Lagom stor skola

Piltorpsskolan är en lagom stor skola där alla har möjlighet att lära känna alla. Man arbetar nära de elever man undervisar och man har oerhört kunniga och engagerade kollegor, intresserade elever och hjälpsamma vårdnadshavare. Det finns gehör för nya idéer och tankesätt. Skola och fritids arbetar i nära samarbete där allas kompetenser behövs och tas tillvara på.

Är du behörig lärare i skola eller fritidshem eller snart färdigutbildad och nyfiken på oss? Vi visar dig gärna runt på skolan och berättar mer om oss! Vänligen kontakta rektor. Kontaktuppgifter hittar du under fliken "Kontakt" ovan.

Lekfull inlärning i förskoleklass, säger Sussie

"Lekfull inlärning"

Sussie Welén, lärare i förskoleklass

Vi rustar våra elever på ett lekfullt sätt så att de får språkliga och matematiska utmaningar. Respekt, förväntningar, delaktighet och att känna trygghet är viktigt för oss samt att var och en får utveckla sina intressen.

VISA MER
Härliga barn, säger Carina.

"Härliga barn med fantastisk fantasi!"

Carina Högbacka, fritidspedagog

Det bästa med Piltorpsskolan är den engagerade och kunniga personalen samt våra härliga barn med fantastisk fantasi. Vi har fina lokaler och bra tid att planera verksamheten. Jag får göra det jag är bra på och det finns gehör för nya idéer och tankesätt. Nära till skog och lekparker.

VISA MER
Elevers händer. Ansvarstagande elever.

"Ansvarstagande elever"

Linda Berner Lindberg, förstelärare åk 1-3

Piltorpsskolan är en liten mysig skola i ett plan där fritids och skola är i anslutning till varandra. Vi tränar eleverna att bli goda läsare samt att få en bra matematisk förståelse. Vi rustar eleverna att bli självständiga och ansvarstagande. Skolan har bra organisation, trevlig personal och lyhörd ledning.

Micaela och Cecilia i åk 4-6

"Fokus på våra ämnen"

Micaela Eriksson, lärare åk 4-6 i Ma/No och Cecilia Maxe Asplund, lärare åk 4-6 i Sv/En/S0

I vår roll på skolan får vi fokusera på de ämnen vi utbildade oss i samt har undervisat mest i under åren. Det är något som vi ser som en fördel och en styrka i vår lärarroll.