Länk till mer information om IST Home

Sök jobb hos oss

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla elever har tillgång till bästa möjliga lärande! För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna. Tillsammans hjälper vi våra elever att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del av det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Om du jobbar hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan bland annat använda till träning, friskvård och massage. Jobbar du i fritidshem eller förskoleklass får du även arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad lärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i skolan kan vi även erbjuda andra saker, såsom exempelvis föräldrapenningstillägg, tjänstepension och försäkringar.

Övriga förmåner för medarbetare i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Du får kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, karriärvägar som förstelärare eller lektor samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Så här är det att jobba hos oss

På Piltorpsskolan möts du av en skola under ett tak där vi värdesätter att arbeta ihop och göra aktiviteter över hela skolan. Du har alltid eleven i fokus och samarbetar med olika yrkeskategorier och verksamheter för att ta tillvara på elevens förmågor. Du möts av en öppen atmosfär, engagerad personal, nyrenoverade lokaler, intresserade elever och hjälpsamma vårdnadshavare. Du har goda möjligheter att som ny sätta din prägel och bidra med nya traditioner.

Har vi väckt din nyfikenhet och du vill veta mer, så är du varmt välkommen att höra av dig!

 

Från och med läsåret 2020/2021 är Piltorpsskolan övningsskola, det vill säga att vi tar emot lärarstudenter som ska göra praktik under sin utbildning. Skolan har många utbildade handledare och tillsammans med högskolorna hjälps vi åt att utbilda framtidens lärare.