Glad hand

Studiedag 25/11

Skolan är stängd den 25:e november

Den 25:e november håller skolan stängt för utbildning av personal. Denna gång håller Malmabergsskolan öppet för dig som behöver fritidshemsplats.

VISA MER

Hör av dig till oss två veckor innan stängningsdagen om ditt barn behöver vara på fritids.

Logotyp från årets Aktion Julklappen anordnad av Läkarmissionen

P4 Radio Västmanland på besök

Aktion Julklappen

Den 6 november fick klass 4B besök av Radio Västmanland. Genom en länk nedan kommer du till reportaget.

VISA MER

Varje år deltar skolan i Läkarmissionens Aktion Julklappen. Då arbetar Piltorpsskolans elever med barns utsatthet i andra länder, solidaritet och värdegrund. Skolans föräldrasamråd hjälper till med insamling av pengar, köper in material som tandkräm, tandborste, tvål och så vidare och skolan skänker pennor och skrivblock. I år fick vi även fin hjälp av ICA Maxi Erikslund.

Eleverna avslutar arbetet med att slå in julklappar med de saker som föräldrasamrådet fått in och tillsammans med en skriven hälsning från skolans elever skickas paketen till utsatta barn i Moldavien, Rumänien och Ukraina.

I år uppmärksammas vårt arbete av P4 Radio Västmanland som besökte oss den 6 november.

Länk till reportaget.