Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

$news.alt

Sök förskoleklass hos oss

Kika in och se hur förskoleklass har det

Träffa personal i förskoleklass, se lokaler och var med på ett par aktiviteter genom att titta på filmen. Du är välkommen att höra av dig med frågor och funderingar. Hoppas att vi får se dig i höst hos oss!

2020-12-01

Det kan vara ett svårt beslut att välja skola när det är dags för förskoleklass. Då vi i dessa tider inte kan bjuda in till möten på skolan har vi valt att göra en film där du får träffa personal, se lokaler och vara med på ett par aktiviteter som görs under ett läsår. Vill du veta mer får du gärna höra av dig till oss! Kom ihåg att söka till oss före den 7 februari. Välkommen till Piltorp!

Glad hand

Studiedag 25/11

Skolan är stängd den 25:e november

Den 25:e november håller skolan stängt för utbildning av personal. Denna gång håller Malmabergsskolan öppet för dig som behöver fritidshemsplats.

2019-11-13

Hör av dig till oss två veckor innan stängningsdagen om ditt barn behöver vara på fritids.