Välkommen till oss på Rösegårdsskolan!

Vad kul att du tittade hit! Rösegårdsskolan är en kommunal grundskola i Västerås med tillhörande förskola, fritidshem och eget skolkök. Efter förskolan går barnen här hos oss från förskoleklass till och med årskurs 6. Se gärna de andra flikarna för mer information.

SENASTE NYTT!

Den blomstertid nu kommer

Då har vi kommit fram till slutet av vårterminen och läsåret 2020/2021. Det har varit ett märkligt år på många sätt och vi har anpassat oss efter bästa förmåga. Våra härliga barn har nu sprungit ut i ett förhoppningsvis underbart sommarlov, fyllt av sol, varma vindar, glass och bad! Vår rektor Maria hälsar att hon hoppas att alla barn fortsätter att läsa lite varje dag själva eller med en vuxen även under sommaren, läsningen är en nyckel till så mycket.

Alla vuxna på Rösegårdsskolan tillönskar samtliga barn och vuxna en riktigt skön sommar! Var rädda om er själva och varandra. Kram från oss

Rösegårdsskolans gård

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

2021-06-16

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2021-2022

Glad sommar!