Välkommen till oss på Rösegårdsskolan!

Vad kul att du tittade hit! Rösegårdsskolan är en kommunal grundskola i Västerås med tillhörande förskola, fritidshem och eget skolkök. Efter förskolan går barnen här hos oss från förskoleklass till och med årskurs 6. Se gärna de andra flikarna för mer information om oss.

SENASTE NYTT!

Vårt viktiga bibliotek

Vårt bibliotek är en levande plats, mitt i vår fina skola. Även i vår digitala tid behövs alltid böcker för att locka barnen till läsning genom fantastiska möten i böckernas oändligt stora värld. För ett tag sedan var det "Bokens dag". Det utlystes en liten tävling bland de barn som lämnat in en recension av sin favoritbok. Läsare från förskoleklass till årskurs 6 deltog med sina tankar kring en bok som fastnat lite extra för var och en. Alla var naturligtvis redan vinnare eftersom alla som läste fick nya erfarenheter! Vilken är din favoritbok?

Våren på Rösegårdsskolan!

Våra vackra träd står nu i full blom på skolgården och barnen njuter av att vara ute i solen, som trevligt nog dykt upp oftare nu senaste tiden! Vi firade också nyligen"Fritidshemmens dag" i solgasset och gröngräset, med många roliga aktiviteter tillsammans. Temat var "djungel"!

Röses vackra träd

Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Under vårterminen arbetar vi vidare med våra kunskapsmål.

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

• Rösegårdsskolan