Välkommen till oss på Rösegårdsskolan!

Vad kul att du tittade hit! Rösegårdsskolan är en kommunal grundskola i Västerås med tillhörande förskola, fritidshem och eget skolkök. Efter förskolan går barnen här hos oss från förskoleklass till och med årskurs 6. Se gärna de andra flikarna för mer information om oss.

Juni 2020: Sista skoldagen denna termin är onsdagen 10 juni. Vi vill passa på att tacka alla barn och familjer för det här läsåret och önskar samtliga en riktigt skön sommar, fylld av ljumma vindar, glass och vila! Var rädda om er själva och varandra. Välkomna tillbaka när skolan startar igen den 18 augusti 2020 kl. 08.10!

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

VISA MER

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!