Varmt välkommen till Rösegårdsskolan

Vår fina skola startade sitt första läsår 1976. Skolan är trivsamt belägen i ett grönområde nära radhus och villaområden, ett stenkast från Bäckby centrum. Sedan 2012 är Rösegårdsskolan helrenoverad och i runda tal 350 barn från förskoleklass till årskurs 6 lär med lust och glädje hos oss varje dag. Före och efter skoldagen bedriver vårt fritidshem sin pedagogik i samma lokaler. I vårt hus har vi även en förskola och en egen skolrestaurang, där så gott som all mat tillagas på plats.

Rösegårdsskolan har fått Skolverkets utmärkelse "Skola för hållbar utveckling" och vi innehar även utmärkelsen "Grön flagg", ett kvitto på att vi har ett viktigt miljötänk på skolan.

När du kommer till Rösegårdsskolan möts du av en trevlig miljö med klassrum som lockar till lärande med alla sinnen. Våra elever når hög måluppfyllelse och vi har en mycket stor andel nöjda föräldrar och elever när det gäller trygghet och trivsel. Hos oss är det allas barn och allas ansvar. Vi lär av varandra och har roligt tillsammans - både barn och vuxna! Du är mycket välkommen att hälsa på oss eller ta kontakt på annat sätt.

Bild på enté