Välkommen till Skallbergsskolan!

Skallbergsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger vackert beläget i en lummig och härlig skogsmiljö som omger skolan. Närhet till centrum och idrottsarenor ger ett perfekt utgångsläge för verksamheten. Skolan har eget fritidshem. Välkommen att besöka skolan!

Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i förskoleklass hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

$item.alt

Skallbergsskolans förskoleklass

Titta på filmen om förskoleklassen

Den visar hur vi arbetar tillsammans med våra barn i förskoleklass.

2022-01-12

Ni är alltid välkomna att kontakta oss så vi kan berätta mer om vårt arbete på skolan.

• Skallbergsskolan