Välkommen till Skallbergsskolan!

Skallbergsskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger vackert beläget i en lummig och härlig skogsmiljö som omger skolan. Närhet till centrum och idrottsarenor ger ett perfekt utgångsläge för verksamheten. Skolan har eget fritidshem. Välkommen att besöka skolan!

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som ska börja i förskoleklass nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med din ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I foldern från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se.

Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för informationsmöte- förskoleklass

$item.alt

Skallbergsskolans förskoleklass

Titta på filmen om förskoleklassen

Den visar hur vi arbetar tillsammans med våra barn i förskoleklass.

2023-01-24

Ni är alltid välkomna att kontakta oss så vi kan berätta mer om vårt arbete på skolan.

Välkommen att besöka förskoleklass

Den 26 maj klockan 08:15- 09:15.

Varmt välkommen önskar vi vårdnadshavare och blivande elever.

2023-01-24

Passa på att se hur våra lokaler ser ut och träffa oss som arbetar på skolan.

• Skallbergsskolan