Länk till Vklass

Sök jobb hos oss

Jobba med det viktigaste

Vårt mål är att bli en ledande skolstad där alla elever har tillgång till bästa möjliga lärande! För att lyckas med det behöver vi de bästa medarbetarna. Tillsammans hjälper vi våra elever att utvecklas till kunniga, kreativa, kompetenta och ansvarstagande individer i Västerås och världen. Vi hoppas att du vill vara med på resan och vara en viktig del av det livslånga lärandet.

Se lediga tjänster och ansök via Västerås stads webbplats

Förmåner för dig som arbetar hos oss

Om du jobbar hos oss får du friskvårdsbidrag. Det kan bland annat använda till träning, friskvård och massage. Jobbar du i fritidshem eller förskoleklass får du även arbetskläder som används för utomhusaktiviter. Om du är nyutexaminerad lärare får du en mentor som stöttar och vägleder dig i din nya roll. Utöver de förmåner som är unika för dig som jobbar i skolan kan vi även erbjuda andra saker, såsom exempelvis föräldrapenningstillägg, tjänstepension och försäkringar.

Övriga förmåner för medarbetare i Västerås stad 

Utvecklas med oss

Hos oss får du växa i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt för att utveckla olika former för kollegialt lärande där alla lär av varandra. Du får kompetensutveckling i form av utbildningar, nätverk, karriärvägar som förstelärare eller lektor samt traineeprogram för blivande skolledare, bara för att nämna några alternativ. Det betyder att du har goda möjligheter till nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Möt Anders som berättar om sitt arbete som lärare i Västerås stad och våra karriärvägar

Så här är det att jobba hos oss

Vill du ha ett givande arbete där du får bemöta många nyfikna och härliga elever, varje dag? Hos oss får du ett nära samarbete med dina kollegor och tillsammans kommer ni utveckla vägar till lärande som både är lustfyllda, kreativa och utmanande. Vill du bli en av oss?

På vår skola går elever i årskurs F-6 i grundskolan. Vi arbetar utifrån vår pedagogiska idé att vi pedagoger är elevernas förebilder. Detta är vi genom att visa, lära, inspirera och utmana varandra. För oss innebär detta att vi utvecklar lärandet tillsammans med modiga barn. Vi får nyfikna elever som är beredda att möta framtiden i en föränderlig värld.


Vi vill vara en nytänkande skola som uppmanar till innovativa idéer. Som medarbetare hos oss har du chansen att skapa delaktighet, bidra med kompetenser och skapa den bästa möjliga undervisningen vi kan!