Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Våren är här och vi arbetar vidare med våra kunskapsmål

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Bilden visar Skiljeboskolan i bakgrunden. I förgrunden finns se siffror som nämns i texten.

Bra anledningar att välja Skiljeboskolan!

Vi gillar vår skola och känner stolthet över mycket som personal och elever lyckas med tillsammans varje dag. Här har vi valt att lyfta fram några siffror vi är extra stolta över.

2021-02-03

• 87 % av alla våra lärare är behöriga.
  • 81 % = vårt resultat i medarbetarundersökningen. Denna siffra visar på en hög nivå av engagemang och trivsel hos alla medarbetare.
  • 15 i SALSA-värde. Denna siffra visar att Skiljeboskolans elever lyckas med att nå sina kunskapsmål oavsett grundförutsättningar.
  • 94 % av våra elever känner sig alltid eller ofta trygga på skolan. En hög siffra som vi så klart alltid strävar efter ska bli ännu högre.
  • 20 = meritpoängen för betyget A. Vi är stolta över varje elev som når betyget A i ett ämne, eller betyget E eller allt däremellan. Vi är stolta över varje elev som tar ett nytt utvecklingssteg och når nya kunskaper utifrån sina förutsättningar och mål.

Dags att söka till årskurs 7

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.