Välkommen på öppet hus- önska skola inför årkurs 7

Öppet hus 19 januari klockan 18.00–20.00.

Mellan10 januari och 7 februari 2022 är det dags att önska skola inför läsåret 2022-2023. Välkommen på öppet hus så berättar vi mer om vår skola.

2021-10-28

Onsdag 19 januari klockan 18.00–20.00 bjuder vi in till öppet hus. Vi berättar mer om hur vi arbetar på skolan och svarar på frågor. För att minska risken för smittspridning så får vi hjälpas åt att hålla bra avstånd och ha god handhygien.

Passa på att se hur våra lokaler ser ut och träffa oss som arbetar och går på skolan.

Bilden visar Skiljeboskolan i bakgrunden. I förgrunden finns se siffror som nämns i texten.

Bra anledningar att välja Skiljeboskolan!

Vi gillar vår skola och känner stolthet över mycket som personal och elever lyckas med tillsammans varje dag. Här har vi valt att lyfta fram några siffror vi är extra stolta över.

2021-02-03

• 87 % av alla våra lärare är behöriga.
  • 81 % = vårt resultat i medarbetarundersökningen. Denna siffra visar på en hög nivå av engagemang och trivsel hos alla medarbetare.
  • 15 i SALSA-värde. Denna siffra visar att Skiljeboskolans elever lyckas med att nå sina kunskapsmål oavsett grundförutsättningar.
  • 94 % av våra elever känner sig alltid eller ofta trygga på skolan. En hög siffra som vi så klart alltid strävar efter ska bli ännu högre.
  • 20 = meritpoängen för betyget A. Vi är stolta över varje elev som når betyget A i ett ämne, eller betyget E eller allt däremellan. Vi är stolta över varje elev som tar ett nytt utvecklingssteg och når nya kunskaper utifrån sina förutsättningar och mål.