Har du sökt plats för ditt barn på vår skola?

Alla nya elever får ett välkomstbrev i maj med mer information inför skolstarten i augusti.

2022-05-05

Under våren var det dags att önska skola för dig som har barn som ska börja i årskurs 7 hösten 2022. Besked om vilken skola ditt barn fått plats på skickades ut i början av april i grundskolans e-tjänst.

Under maj kommer alla nya elever kommer att få ett välkomstbrev från skolan.

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att ringa eller mejla Kontaktcenter.

Varmt välkomna till oss hälsar vi alla nya elever!

Kontaktcenter
E-postadress: kontaktcenter@vasteras.se
Telefon: 021- 39 00 00, knappval 2
Öppettder: Vardagar klockan 08.00-16.30

Grundskolans e-tjänst

Nu söker vi nya medarbetare!

Vill du vara med och utveckla Skiljeboskolan?

Vi söker speciallärare, trä- och metallslöjdslärare, lärare i hem- och konsumentkunskap och dig som har kombinationen idrott och hälsa samt svenska som andraspråk.

2022-04-12

På Skiljeboskolan arbetar vi tillsammans för att utveckla våra elever och rusta dem inför framtiden. Vi har fokus på formativ bedömning och språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Vi har ett fungerande kvalitetsarbete och vi är många som driver skolans utveckling framåt. Vill du vara en del av detta?

Välkommen med din ansökan! Här hittar du annonserna:

Lärare i idrott och hälsa samt svenska som andra språk

Lärare i hem- och konsumentkunskap

Trä- och metallslöjdslärare

Speciallärare

Vårterminen 2022

Vårterminen pågår mellan 10 januari till och med 10 juni

2022-01-14

Information om vårterminens aktiviteter finns i vår lärplattform Vklass.

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

IT-system för skola, Vklass

Bilden visar Skiljeboskolan i bakgrunden. I förgrunden finns se siffror som nämns i texten.

Bra anledningar att välja Skiljeboskolan!

Vi gillar vår skola och känner stolthet över mycket som personal och elever lyckas med tillsammans varje dag. Här har vi valt att lyfta fram några siffror vi är extra stolta över.

2021-02-03

• 87 % av alla våra lärare är behöriga.
  • 81 % = vårt resultat i medarbetarundersökningen. Denna siffra visar på en hög nivå av engagemang och trivsel hos alla medarbetare.
  • 15 i SALSA-värde. Denna siffra visar att Skiljeboskolans elever lyckas med att nå sina kunskapsmål oavsett grundförutsättningar.
  • 94 % av våra elever känner sig alltid eller ofta trygga på skolan. En hög siffra som vi så klart alltid strävar efter ska bli ännu högre.
  • 20 = meritpoängen för betyget A. Vi är stolta över varje elev som når betyget A i ett ämne, eller betyget E eller allt däremellan. Vi är stolta över varje elev som tar ett nytt utvecklingssteg och når nya kunskaper utifrån sina förutsättningar och mål.