Välkommen till Sofiaskolan!

Sofiaskolan är en grundsärskola för barn och ungdomar med autismspektrumtillstånd och intellektuell funktionsnedsättning. Vi bedriver en heldagsverksamhet med skola, fritidshem och fritidsklubb. Vi jobbar för Alltid bästa möjliga möte med eleven i centrum och utgår från varje individs intresse, motivation, styrka och behov.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Illustration av en dator med en enkätundersökning på skärmen

Hjälp oss att bli bättre!

-enkät om webben

Just nu håller vi på med en enkätundersökning för att få veta vad du tycker om vår webbplats. Undersökningen tar bara någon minut att besvara. Resultatet kommer att vara till stor hjälp för oss i vårt framtida arbete med webbplatsen. Tack för att du hjälper oss att bli bättre!

2021-12-16

Vår webbplats innehåller information om våra arbetssätt, hur du gör för att söka plats och hur det är att arbeta hos oss. Det är viktigt för oss att veta om webbplatsen fungerar bra för dig som använder den. Kanske saknar du någon information eller har tips på förbättringar? Delta i så fall gärna i vår undersökning så kan vi göra webbplatsen ännu bättre!

Instagram och Facebook

Följ oss på Instagram och Facebook!

Nu kan du följa oss på Instagram och Facebook. På Instagram sofiaskolan_vasteras. På Facebook Sofiaskolan Västerås.

2020-10-08

Följ oss på Instagram och Facebook där berättar vi om läroplanens fem ämnesområden och visar hur vi jobbar med det i olika former.

Idrott för alla

Möjlighet att prova på olika idrottsaktiviteter

På Sofiaskolan har vi Skol-IF som är elevernas egen förening. Här idrottar alla på sina egna villkor i anslutning till skoldagen.

2020-05-28

Skol-IF arrangerar motionsverksamhet som bjuder in alla elever att delta under lustfyllda former. Aktiviteterna är individanpassade och målet är att alla medlemmarna ska få tillfälle att prova på olika aktiviteter och testa nya motionsformer.

Du kan läsa mer på Facebook Sofiaskolans Skol-IF eller på Sofiaskolans Skol IF idrottonline

Information om Sofiaskolans Skol IF idrottonline

• Sofiaskolan