Snart är det sommarlov

Skolavslutningen den 10 juni närmar sig!

Nu är snart vårterminen slut och det är dags för skolavsutning.

VISA MER

Den 10 juni är det skolavslutning. Vi önskar alla ett fint sommarlov och hälsar både gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti.

Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!

Idrott för alla

Möjlighet att prova på olika idrottsaktiviteter

På Sofiaskolan har vi Skol-IF som är elevernas egen förening. Här idrottar alla på sina egna villkor i anslutning till skoldagen.

VISA MER

Skol-IF arrangerar motionsverksamhet som bjuder in alla elever att delta under lustfyllda former. Aktiviteterna är individanpassade och målet är att alla medlemmarna ska få tillfälle att prova på olika aktiviteter och testa nya motionsformer.

Du kan läsa mer på Facebook Sofiaskolans Skol-IF eller på Sofiaskolans Skol IF idrottonline

Information om Sofiaskolans Skol IF idrottonline