Så här tycker eleverna och vårdnadshavarna

Västerås stad skolverksamheter

Vi tror på våra elever. Våra förväntningar på vad de kan bli är höga. Vårt mål är att alla elever ska få möjlighet att utvecklas så lång som möjligt. För att lyckas utvecklar vi utbildningen efter elevernas behov. Här kan du läsa mer om vad vårdnadshavare tycker om Västerås stad Skolverksamheter.

Skolenkäten

Vi skickar regelbundet ut enkäter för att ta reda på vad elever och vårdnadshavare tycker om skolan i Västerås. Resultatet använder vi för att utveckla vår verksamhet. Om du är intresserad av att veta vad vårdnadshavarna tycker om just vår skola kan du vända dig till buf@vasteras.se för att få svar på det.

"Sofiaskolan är en fantastisk skola av världsklass"

Paul Morris, Vårdnadshavare

Skolans personal har metoder, verktyg och entusiasm som har hjälpt min sons utveckling. Skolan kan hitta balansen mellan trygghet och utmaningar som gör att min sons skoldagar är fylld av glädje och lärande. Bra jobbat!

VISA MER

Utfällbar text

• Sofiaskolan /
  • Sök plats /