Välkommen till Storängsskolan!

Vi är en liten och välkomnande skola på Viksäng i de östra delarna av Västerås. Här finns cirka 210 barn i F-6 samt fritidshem.

Vårterminen 2021

Vårterminen pågår mellan 11 januari till och med 11 juni

Våren är här och vi arbetar vidare med våra kunskapsmål

2021-02-08

Om du är intresserad av att veta hur vi arbetar är du välkommen att ta kontakt med oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Storängsskolan byter namn och adress

Vi flyttar till nya skollokaler hösten 2021. I samband med det byter vår skola namn till Mälarparksskolan.

Lagom till höstterminens start 2021 flyttar vi till nya lokaler på Mälarparksvägen. I samband med det byter vår skola namn till Mälarparksskolan. Vi kommer fortsätta att ha verksamhet från förskoleklass till och med årskurs 6.

2020-12-07

De elever som går på Storängsskolan idag kommer att få plats på Mälarparksskolan som startar hösten 2021. Det finns möjlighet att skicka in en ansökan om önskemål att byta skola för de som vill söka plats på annan skola. Ansökan om byte av skola görs i e-tjänsten för grunskola.

Önska plats på Mälarparsskolan

Om du har ett barn som ska börja i förskoleklass hösten 2021 och vill önska plats på Mälarparksskolan gör du det i e-tjänsten för grundskola. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021.

Om ditt barn redan går på en skola i Västerås och du önskar plats för ditt barn på Mälarparksskolan istället, så skickar du in en ansökan om byte av skola. Webbansökan för byte av skola öppnar i mars 2021 och görs i e-tjänsten för grundskolan.

E-tjänst för grundskola

Kontakt och mer information

Om du har några frågor om flytten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

• Storängsskolan