Välkommen till Tortunaskolan!

Tortunaskolan är en liten F-6 skola som ligger vackert omgiven av skog, åkrar och Tortunakyrka strax utanför Västerås. Vi är en relativt liten skolan vilket gör att vi är flexibla med klassindelning och arbetssätt. Det skiftar beroende på hur stora barngrupperna är i olika årskullar. Vi lägger dock alltid stor vikt vid det sociala samspelet och fokus på matematik och läs- och skrivutveckling går som en röd tråd från förskoleklass till årskurs 6.

Snart är det sommarlov

Skolavslutningen den 10 juni närmar sig!

Nu är snart vårterminen slut och det är dags för skolavslutning.

VISA MER

Den 10 juni är det skolavslutning. Vi önskar alla ett fint sommarlov och hälsar både gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti.

Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!