Välkommen till Tortunaskolan!

Tortunaskolan är en liten F-6 skola som ligger vackert omgiven av skog, åkrar och Tortunakyrka strax utanför Västerås. Vi är en relativt liten skolan vilket gör att vi är flexibla med klassindelning och arbetssätt. Det skiftar beroende på hur stora barngrupperna är i olika årskullar. Vi lägger dock alltid stor vikt vid det sociala samspelet och fokus på matematik och läs- och skrivutveckling går som en röd tråd från förskoleklass till årskurs 6.

Sommarlov!

Vi önskar alla en trevlig sommar!

Nu är det sommarlov! Vi önskar alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till hösten.

VISA MER

Vi önskar gamla och nya elever välkomna till terminsstarten den 18 augusti. Om du har några frågor om skolstarten är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021

Glad sommar!