Välkommen till Tortunaskolan!

Tortunaskolan är en liten F-6 skola som ligger vackert omgiven av skog, åkrar och Tortunakyrka strax utanför Västerås. Vi är en relativt liten skolan vilket gör att vi är flexibla med klassindelning och arbetssätt. Det skiftar beroende på hur stora barngrupperna är i olika årskullar. Vi lägger dock alltid stor vikt vid det sociala samspelet och fokus på matematik och läs- och skrivutveckling går som en röd tråd från förskoleklass till årskurs 6.

Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

• Tortunaskolan