Välkommen till Vallbyskolan!

Vallbyskolan är en grundskola med verksamhet från förskoleklass till årskurs 6. Vallbyskolans vision är - här lyckas vi tillsammans! Visionen ligger till grund för det dagliga arbetet på skolan. Skolans ledord som präglar arbetet med alla elever på skolan är, vi vet att alla elever behöver kunskapsutveckling, trygghet, studiero, närvaro för att kunna lyckas i skolan.

Bild på förstoringsglas

Dags att söka skola

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst!

Alla vårdnadshavare med barn som ska börja i förskoleklass nästa höst har fått information hemskickad. Välkommen med din ansökan om du vill söka plats på någon av våra kommunala skolor! Webbansökan i e-tjänsten för grundskola är öppen mellan 10 januari 2023 och 7 februari 2023.

2022-11-25

I foldern från Västerås stad Skolverksamheter kan du läsa om hur vi arbetar och om principen relativ närhet. Du ansöker om plats på våra skolor i e-tjänsten för grundskola.

Mer information om e-tjänsten och principen relativ närhet finns på vasteras.se.

Välkommen med din ansökan senast den 7 februari 2023!

E-tjänst för grundskola

Information om att söka skola på Västerås stads webbplats

Tid och datum för informationsmöte- förskoleklass

• Vallbyskolan