Välkommen till Vallbyskolan

Våra ledord är hög måluppfyllelse, trygghet och studiero samt närvaro. Genom dessa ord arbetar vi för att alla elever ska få utvecklas och förverkliga sina drömmar.

Vallbyskolan - Världens bästa skola!

Dags att söka till förskoleklass

Nu är det dags att söka skola inför nästa höst. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari 2021.

Du ansöker om plats i grundskolans e-tjänst. På vasteras.se under Barn och utbildning kan du läsa mer om hur vår e-tjänst fungerar. Vi behöver din ansökan senast den 7 februari.

2020-12-10

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

alt-text

Instagramkonto!

Hej!

Är du nyfiken på vad som händer på vår skola på dagarna? Följ oss på Instagram, Vallbyskolan_vasteras.

2020-11-30

• Vallbyskolan