Välkommen på informationsmöten tisdag 3 november!

Den 3 november bjuder vi in till två informationsmöten. Anmäl dig till mötet om du vill komma.

Informationsmötet anordnas för dig med barn som är intresserad av att söka plats i grundskolan till en av våra tre idrottsprofiler inför årskurs 7 hösten 2021.

På informationsmötet berättar vi om våra tre profiler, dans- och show, fotboll och ishockey. Mötet anordnas för dig med barn som är intresserad av att söka till en av våra tre idrottsprofiler. Om du vill delta behöver du skicka in en anmälan till oss.

På grund av det begränsade antalet platser kan vi bara bjuda in en vårdnadshavare per familj och tyvärr kan inga barn följa med. Mötesvärdar möter upp dig som besökare och visar dig till rätt plats. Det är viktigt att komma i god tid före mötet. Det finns 50 platser till varje informationsmöte.

Tänk på att hålla avstånd till andra både inomhus och utomhus när du besöker oss och stanna hemma om du känner dig sjuk.

För dig som inte kan komma på våra informationsmöten finns mer information om våra idrottsprofiler på sidan Profiler. Information om hur du gör för att söka plats finns på sidan Gör din ansökan. Självklart är du också välkommen att ringa oss om du har några frågor eller funderingar. Du når oss på telefon 021- 39 08 11. Sista ansökningsdag till Viksängsskolans idrottsprofiler är onsdag 11 november 2020.

Mer information om hur vi hanterar de personuppgifter som du lämnar när du skickar in din anmälan finns på sidan Om webbplatsen

Informationsmöte 1

Datum: 3 november 2020
Tid: Klockan 18.00-18.30
Plats: I matsalen på Viksängsskolan

Det finns 12 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 3 november klockan 10.00.

Kryssa i rutan nedan om du vill anmäla dig till Informationstillfälle 1 * (obligatorisk)
Kryssa i rutan nedan om du vill anmäla dig till Informationstillfälle 1

Informationsmöte 2

Datum: 3 november 2020
Tid: Klockan 19.00-19.30
Plats: I cafeterian i Viksängsskolan

Det finns 40 lediga platser kvar. Sista anmälningsdag är den 3 november klockan 10.00.

Kryssa i rutan nedan om du vill anmäla dig till informationstillfälle 2 * (obligatorisk)
Kryssa i rutan nedan om du vill anmäla dig till informationstillfälle 2

Dags att söka till våra idrottsprofiler

Ska ditt barn börja i årskurs 7 hösten 2021 och är intresserad av att söka till våra idrottsprofiler? Då behöver vi din ansökan senast den 11 november.

Sista ansökningsdag till idrottsprofilerna är 11 november 2020. Viksängsskolan har även en allmän idrottsinriktning, sista ansökningdag till den är 7 februari 2021.

Alla elever som går i årskurs 6 i Västerås kommun kan söka plats på Viksängsskolans idrottsprofiler. Du kan läsa mer om våra idrottsprofiler på sidan Profiler. Om det är många som söker och alla inte kan få plats genomför vi färdighetsprov. Mer information om hur du gör för att söka plats finns på sidan Gör din ansökan. Sista ansökningsdag är 11 november 2020.

Blanketten skickas till Västerås stad, Placeringsenheten, Stadshuset 721 87 Västerås

Ansökan till Viksängsskolans idrottsprofiler, blankett

Elever som går på en F-6 skola kan antingen söka till idrottsprofilerna eller till vår allmänna idrottsinrikting. Ansökan till den allmänna idrottsinriktningen görs i grundskolans e-tjänst mellan 4 november 2020 och 7 februari 2021. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021.

E-tjänst för grundskola

Höstterminen 2020

Höstterminen pågår mellan 18 augusti till och med 22 december 2020

Information om höstterminens aktiviteter finns i vår lärplattform Vklass.

Om du är intresserad av vår skola och vill veta mer om vårt arbetssätt är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.