Färdighetsprov för fotbollsprofilen - nytt datum 18 januari 2021

Alla berörda elever har fått en kallelse med tid och plats.

Det är många elever som sökt till vår fotbollsprofil. Vi kommer att fördela platserna med hjälp av färdighetsprov

2020-11-20

Det är många som önskat plats på vår idrottsprofil, fotboll. Vi kommer att fördela platserna med hjälp av färdighetsprov. På grund av den pågående coronapandemin behöver vi flytta fram färdighetsprovet till den 18 januari 2021. Färdighetsprovet kommer att genomföras i fotbollshallen på Rocklunda, enligt tidigare utskickad kallelse till berörda elever.

Vad händer om mitt barn inte få plats på fotbollsprofilen?
Tyvärr kommer inte alla som önskat plats på vår fotbollsprofil att få plats. Om ditt barn går på en F-6 skola kan du redan nu önska skola för ditt barn på en annan skola. Du kan också vänta och söka plats efter färdighetsprovet. Vi räknar med att skicka besked om plats till vår fotbollsprofil den 27 januari 2021. Du önskar plats på en annan skola i grundskolans e-tjänst. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021. Om ditt barn går på en F-9 skola behåller ditt barn sin plats där.

Om vi önskar plats på flera skolor vad gäller då?
Om ditt barn önskat plats på vår idrottsprofil och får plats efter att färdighetsprovet genomförts, så får ditt barn placering på fotbollsprofilen hos oss. Det gäller även om ni också sökt plats på en annan skola.

Länk till e-tjänsten för grundskola

Vill du söka till vår allmänna idrottsinriktning?

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 7 februari 2021.

Om du vill söka plats på vår allmänna idrottsinriktning gör du det i e-tjänsten för grundskola.

2020-11-18

Elever som går på en F-6 skola kan söka till vår allmänna idrottsinriktning. Ansökan görs i grundskolans e-tjänst mellan 4 november 2020 och 7 februari 2021. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021. Mer information om vår allmänna idrottsinriktning finns på sidan Fakta.

I vanliga fall bjuder vi in till informationsmöte i januari. Mötet är ersatt med ett digitalt bildspel som finns nedanför denna text. Där kan du läsa mer om vad vi erbjuder. Kontakt oss gärna om du vill veta mer om våra arbetssätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Om du hellre vill lyssna på innehållet i bildspelet så gå sidan, Det här får du om du önskar plats hos oss och använd Talande webb.

E-tjänst för grundskola