Carlforsska Introduktionsprogram
- vi är många som arbetar för att du ska nå dina mål

Carlforsska IM erbjuder en bredd av introduktionsprogram (IM). Hos oss står du som elev alltid i centrum. Här får du det stöd du behöver för att nå dina mål och studierna planeras tillsammans med dig.

Välkomna tillbaka till skolan!

18 augusti är det skolstart

Vi önskar både gamla och nya elever varmt välkomna till skolan. Extra kul tycker vi att det är att få ta emot er i skolorna igen efter en vår med distansundervisning. Mer information om skolstarten ges i Vklass.

Den 18 augusti är det skolstart. Information om skolstarten kommer att läggas ut i Vklass. Det går också bra att kontakta oss på skolan om du har några frågor. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt.

Information om aktuella datum för läsåret 2020-2021 på Västerås stads webbsida.

Information till nya elever och vårdnadshavare om Vklass och hur ni loggar in där.

Vi ses!

• Carlforsska Introduktionsprogram