Carlforsska Introduktionsprogram
- vi är många som arbetar för att du ska nå dina mål

Carlforsska IM erbjuder en bredd av introduktionsprogram (IM). Hos oss står du som elev alltid i centrum. Här får du det stöd du behöver för att nå dina mål och studierna planeras tillsammans med dig.

Digitalt Öppet Hus

27 januari klockan 18:00 till 19:00

Besök oss digitalt på Carlforsska Introduktionsprogram!

2021-01-14

Träffa oss på Språkintroduktion, Individuellt alternativ samt Individuellt alternativ Fenix och Wegas. Mellan klockan 18:00 och 19:00 kommer du kunna besöka oss och ställa frågor. Mer information om hur du deltar på Digitalt Öppet hus kommer finnas här några dagar innan 27 januari. Välkommen in!

Välkommen in

Introduktionsprogram, vad är det?

Ladda ner vår brocshyr och titta gärna på våra filmer!

2020-12-22

Läs och ladda gärna ner vår broschyrPDF som kort beskriver våra program.

Titta på våra filmer så får du besöka Språkintroduktion, Individuellt alternativ, Individuellt alternativ Fenix och Individuellt alternativ Wegas. Du får en överblick av vad vi erbjuder och hur skolmiljön ser ut. Filmerna hittar du uppe i menyn i rubriken Studera här/Våra program.

Välkommen in!

"Jag lär mig också otroligt mycket av eleverna"

Anna Gladh, praktiksamordnare

2020-12-22

Det bästa med mitt jobb är att jag får ta del av ungdomarnas liv, vara ett stöd och få möjlighet att påverka deras framtid.

Jag lär mig också otroligt mycket av eleverna!

• Carlforsska Introduktionsprogram